Вт06192018

Last updateСря, 30 Май 2018 7am

Политика за защита на личните данни за потребителите на уеб сайта на БсТПП

 

Прочети още...Бургаска търговско-промишлена палата отдава голямо значение на принципа на зачитане на личния живот. Политиката относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на личните данни от институциите е съобразена с Общия регламент относно защитата на данните (Регламент ЕС №679/2016) и  Закона за защита на личните данни.
По принцип достъпът до предлаганата на или чрез настоящия сайт информация не изисква предоставянето на лични данни. В някои случаи обаче, Бургаска търговско-промишлена палата чрез официалният си сайт и формата си за връзка е възможно да събира Ваша лична информация. В този смисъл Бургаска търговско-промишлена палата се придържа строго към отговорно ползване на лична информация, която събира от посетители на официалния уеб сайт www.bschamber.com.

Прочетете целия документ

 

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

Прочети още...Обща информация
От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на бизнес услуги, Бургаската търговско-промишлена палата отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугите, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Прочетете целия документ

 

Възможности за търговия с Пакистан

 

Прочети още...Бургаската търговско-промишлена палата има удоволствието да уведоми, че разполага с търговски брошури на Пакистанския орган за развитие на търговията (ПОРТ) - водеща държавна агенция, разработваща програми и проекти за насърчаване на износа . Материалите са предоставени от Посолството на Пакистан и съдържат описание на секторите оникс и мрамор, конфекция, килими и черги, спортни стоки, автомобилни части, плодове и зеленчуци, скъпоценни камъни и бижутерия , контактни данни на водещите износители и на регионалните офиси на ПОРТ.

Прочети още...

Регламент (ЕС 2016/679) за защитата на личните данни

Прочети още...Бургаската търговско-промишлена палата (БсТПП) има удоволствието да Ви уведоми, че във връзка с предстоящото влизане в сила на европейския Регламент (ЕС2016/679) за защитата на личните данни и в желанието си да бъде в помощ на предприятията за привеждане на дейността им в съответствие с Регламента, започна предоставянето на нова консултантска услуга. Тя включва предоставяне на първоначална информация от опитен специалист относно прилагането на Регламента, вътрешенанализ на дейностите по обработване на личните данни и преценка дали е налице задължение да се определи длъжностно лице по защита на даннитевъв Вашето предприятие.

Прочети още...

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo