Сря11202019

Last updateСря, 20 Ное 2019 12pm

Делегация от град Ухан, Китай посети Бургаската търговско промишлена палата

Прочети още...Бургаската търговско-промишлена палата бе домакин на делегация от китайския град Ухан. Посещението се осъществи съгласно подписания през 2018 г. меморандум за разбирателство между БсТПП и Китайския съвет за насърчаване на международната търговия – подсъвет Ухан.
Основната цел на визитата бе представяне на Зоната за икономическо и технологично развитие (ЗИТР) на Ухан, както и насърчаване на сътрудничеството в производството на машини, комуникациите и други проекти с местните компании.Делегацията, водена от директора на Зоната г-н Пънг Хао, включваше ръководители от Зоната и президенти на компании.
В приветствието си председателят Цанко Иванов изказа задоволството от предстоящата среща и представи накратко град Бургас, историята и дейността на Палатата.

Прочети още...

България – Украйна – перспективи в икономическото сътрудничество

 

На 25 октомври 2019 г. В Бургаската търговско промишлена палата се състоя работна среща между Председателя на палатата инж. Цанко Иванов и г-н Юрий Куренков, представител на Украинската ТПП за България и Балканите. Събитието бе естествено продължение на дългогодишните контакти на Бургаската палата със сродни организации в Украйна.
Основна цел на срещата бе анализ на икономическите контакти между България и Украйна и състоянието на стокообмена между двете страни. Бе установено, че отпадането на визовия режим облекчава контактите между организации и фирми и е предпоставка за по-добро координиране на деностите на търговско промишлените палати от двете страни в интерес на техните членове.

Прочети още...

Бизнес делегация взе участие в „Кавала експо“

 Прочети още...Делегация от Бургаската търговско-промишлена палата, водена от нейния председател инж. Цанко Иванов, взе участие в ежегодното изложение в съседна Гърция – „Кавала експо“. Това е изложение на малки и средни предприятия, основно производители на селскостопанска продукция и хранително-вкусова промишленост. Над 200 гръцки представители са показали своята продукция. Визитата на бургазлии е по покана на ТПП в Кавала.
На изложението,  освен БсТПП,  присъстваха също сродни палати от Сърбия, Турция и Северна Осетия. От страна на домакините -представители на държавната и местната власт се разгледаха щандовете и участваха в бизнес разговорите. В рамките на изложението е проведена и конференция.

Прочети още...

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 ПРОЗРАЧНОСТ ПРИ ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Бургаската търговско-промишлена палата (БсТПП) сдружение с нестопанска цел – частна полза в качеството си на администратор на лични данни прилага всички подходящи технически и организационни мерки, с които разполага, за да гарантира защита на Вашите права и сигурността при обработването на лични Ви данни и има задължение да Ви информира какво да очаквате, когато обработва Вашите лични данни.
Съдържание

 

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo