Чет07292021

Last updateВт, 25 Май 2021 8am

За връзката между бизнеса и науката

 

Прочети още...Уважаеми членове и партньори на Бургаската търговско-промишлена палата,
Използваме възможността да Ви благодарим за доброто ни съвместно сътрудничество и да изразим високата си оценка към Вас, като членове на Бургаската търговско-промишлена палата.
Каним Ви да се включите във виртуално анкетно проучване, засягащо прилагането на иновативни бизнес модели, насочени към повишаване на конкурентоспособността на предприятията, благоприятното позициониране на пазара и подобряване на икономическа ефективност в условията на съвременните процеси в глобалния стопански живот.

Прочети още...

Стартира нов проект на Бургаската търговско-промишлена палата

 

Прочети още...Алтернативен туризъм  в пограничните райони и опознаването на места, предлагащи исторически факти, кулинарен туризъм, спа, винен туризъм и още разнообразни идеи бяха във фокуса на туроператори, медии и представители на заинтересовани фирми от турския град Кешан и Бургас.
На 26 и 27 Ноември 2020г. Бургаската търговско промишлена палата и Търговско промишлена палата от гр. Кешан, Турция  - партньори по проект “Алтернативни видове туризъм – предпоставка за повишаване на устойчивостта на туристическия бизнес в трансграничния регион” С Реф. № CB005.2.22.010 и Договор № РД 02-29-138/31.08.20г., финансиран по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРЕГ – ИПА ТГС -  България – Турция  2014 – 2020 проведоха съвместно събитие Първоначалната конференция по проекта.

Прочети още...

Моето бъдеще като инженер е в България

 

Прочети още...Бургаската търговско промишлена палата Ви представя Дигитална Академия Хайкад (www.haycad-infotech.bg) която ще проведе 2 безплатни уебинара част от инициативата "Моето бъдеще като инженер е в България". Ще бъдат представени  2 морски университета и възможностите, които те предлагат за образование и реализация в инженерните специалности.
Тази седмица Дигитална Академия Хайкад (www.haycad-infotech.bg) ще Ви представи 2 морски университета в рамките на 2 безплатни уебинара част от инициативата "Моето бъдеще като инженер е в България":

Прочети още...

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo