Вт02182020

Last updateЧет, 13 Фев 2020 12pm

БТПП стартира младежки национален конкурс

 

bccibilding2Ангажирана с реализирането на идеята за осигуряване на по-добри условия за младежите в България за професионална реализация и перспектива за развитие, Българската търговско-промишлена палата прие решение да организира Национален конкурс на тема:
  • Проектна идея за нова услуга/услуги  на БТПП за бизнеса; или
  • Проектна идeя за подобряване начина на предлагане или качеството и достъпността на вече действаща услуга чрез използване на нови информационни технологии /IT/ - интернет платформа, приложение за мобилни устройства, он-лайн предлагане на съществуваща услуга и т.н.


Конкурсът е насочени към младежи в две възрастови категории до 19 години  и от 20 до 29 години. Като целта е да се насърчи иновативността и предприемаческия дух на младите хора в България чрез стимулиране разработването на проектни идеи, свързани с услугите, предлагани от БТПП за бизнеса. Това ще е още една стъпка за приближаване на обучаващите се до дейността и нуждите на фирмите.
Конкурсът ще включва 2 етапа:
      - Първи етап: набиране на проектни идеи в обем до три страници – срок 1 март 2014г.
      - Втори етап: селектиране до 20 от най-добрите проекти и поканване на преминалите първи етап кандидати да представят подробно разработване на проектната идея – срок 30 април 2014г.
Комисия ще обяви допуснатите проектни идеи за участие във втория етап в срок до 15 март 2014 г., след което ще бъдат публикувани в сайта на БТПП, на сайтовете на регионалните палати/камари, Facebook страницата на БТПП. Крайните резултати от конкурса ще бъдат обявени на 22 май 2014 г
Проектите може да се изпращат до БТПП на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
БТПП се надява, че чрез инициативата ще се насърчат младите хора да търсят и намират добро професионално развитие в България.

 

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo