Пон06012020

Last updateПон, 25 Май 2020 4pm

ECOMGRID

 

П  О  К  А  Н  А

БТПП кани членовете си, браншовите организации и техните членове, да се включат в създадения и работещ в нормален режим Интернет портал EСomGrid (Electronic Commerce Grid) –   www.ecomgrid.com . Най-лесно ще намерите Портала през сайта на Палатата www.bcci.bg , от където е осигурен директен достъп до него (българска и английска версии).

Към момента в него са се регистрирали 10 558 потребители. Това показва интерес към услугата и желание за ползването й. Палатата благодари на всички, които се възползваха от създадената възможност и се включиха в системата. Очакваме и другите да направят това.

За да дадем възможност на повече фирми да се включат в Портала, периодът за безплатна регистрация продължава.

С оглед това отново Ви каним: - да се регистрирате безплатно в EComGrid; - да включите Ваши продукти/услуги в портала; - да обогатите профила на фирмата си със снимки в началната страница; - да виждате създадените бизнес мрежи, фирмите и абонатите на портала; - да формирате Ваша собствена Бизнес Мрежа!

Ако срещнете трудности при регистрацията или публикуването на информация, моля, свържете се с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">  и ние незабавно ще Ви съдействаме за разрешаване на проблема.

 

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo